Bedrijfsstrategie

Wij denken dat onze bedrijfsstrategie voor iedereen herkenbaar is en vaak ook enthousiast onthaald wordt. Passend binnen onze missie en visie kennen wij in de strategie:

  • Vooraf duidelijkheid over de kosten: de kosten voor de vaste werkzaamheden worden tegen vaste prijzen afgesproken en staan daarna vast voor een jaar. De afgesproken prijs kan per kwartaal of per maand worden betaald, als dan niet via een automatische incasso. Prijsveranderingen in het volgende jaar worden vooraf gemeld en toegelicht.
  • Eén contactpersoon voor alle werkzaamheden. Een goed advies kent vele kanten, fiscaal technisch en accountancy. Bij een degelijk advies zullen meerdere disciplines aan de orde komen. Echter voor de klant moet duidelijk zijn dat er slechts een aanspreekpunt is, hoewel er meerdere adviseurs bij betrokken kunnen zijn.
  • Duidelijkheid over de op te leveren jaarrekening of het uit te brengen advies. Indien de gegevens compleet zijn aangeleverd, is de jaarrekening in de regel binnen vier weken besproken en gerapporteerd met de cliënt.