Missie en visie

Onze missie is het optimaal begeleiden van ondernemers, bedrijven en instellingen op het gebied van accountancy en fiscale aangelegenheden op een aangenaam professionele wijze. Dat doen we met nationale en internationale relaties.

De visie is dat iedere ondernemer en ieder bestuur behoefte heeft aan een adviseur die de doelstelling van de organisatie begrijpt en in staat is om als klankboord te functioneren. Door de inbreng van deze betrokken buitenstaander kan een betere organisatie ontstaan, een belangrijke belastingbesparing worden bereikt en/of een beter inzicht worden verkregen in de financiƫle huishouding van de organisatie.

Door de brede kennis en ervaring van ons team op het gebied van besturen, accountancy, fiscale aangelegenheden en de internationale adviespraktijk kunnen wij onze klanten uitstekend bijstaan.

Onze bedrijfsfilosofie is dat wij onze klanten moeten ontzorgen op het gebied van accountancy e.d. en onze toegevoegde waarde moet zitten in persoonlijke aandacht en begeleiding; niet primair in het samenstellen van de jaarrekening of de aangifte inkomstenbelasting. Van een professioneel kantoor als Quaestor Bedrijfsadvies mag u dit zonder meer verwachten.